Winkelwagen
0 Product
HuveSearch

Introductie

HUVESearch

De internet site van een bedrijf…in enkele zinnen de activiteiten weergeven met een overzicht van de mensen achter het bedrijfsproject…is niet steeds een eenvoudige opdracht.

 

Sinds 2020 heeft HuVeSearch zijn productfolio uitgebreid met een eigen productie afdeling om verdunners voor hengstensperma : HIPPEX, aan te maken. Deze productie lijn wordt ook uitgebreid met verdunners voor hondensperma: CANEX en verdunners voor konijnen sperm: LEPEX. Gelieve de website www.HIPPEX.net te raadplegen voor een update betreffende HIPPEX.

 


Competentie

HUVESearch

De bezielers van HuVeSearch hebben samen meer dan 70 jaar ervaring in de ontwikkeling en verdeling van producten in de medische diagnostiek.
Na loopbanen in verschillende internationale bedrijven en het oprichten van erkende Belgische ondernemingen leek het bundelen van deze krachten een aantrekkelijke meerwaarde te bieden voor het oprichten van een eigen bedrijf voor de distributie van zorgvuldig uitgekozen kwaliteitstesten met de bijbehorende optimale dienstverlening.

Klantendienst

HUVESearch

HuVeSearch is ontstaan door drie vrienden bedrijfsbeheerders die de handen in mekaar hebben geslagen. Deze vriendschapsband straalt ook uit in de contacten met klanten en schept een klimaat van vertrouwen om te praten over nieuwe producten en ontwikkelingen.

Betrouwbaarheid

HUVESearch

HuVeSearch staat garant voor een professionele aanpak i.v.m. producten en dienstverlening met een luisterend   oor voor nieuwe en innoverende projecten.

Wij hopen dat U met veel belangstelling deze site zal bekijken. Heeft U echter enige vragen omtrent specifieke producten die niet vermeld zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren per telefoon of e-mail.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze site. Hopelijk hebben wij het genoegen U in de nabije toekomst te mogen ontmoeten.


Met vriendelijke groeten van het HuVeSearch team